Főoldal Profi portréfotó 10 perc alatt

Profi portréfotó 10 perc alatt

által Photon
Profi portréfotó 10 perc alatt

Gyere el portréfotós napunkra, ahol 10 perc alatt elkészítjük vadonatúj, profi portréfotódat, amivel jó benyomást kelthetsz leendő munkáltatódban! Regisztrálj még ma és frissítsd fel önéletrajzodat, LinkedIn profilodat!

Az emberi kapcsolatteremtés során mindössze pár másodperc is elegendő ahhoz, hogy a másikban kialakuljon rólunk az első benyomás. Ez a CV-d olvasásakor vagy a LinkedIn oldalad böngészésekor sincs másképp. Mivel a portréfotód az, amivel a szem először találkozik, ezért érdemes felvértezned magad egy profi üzleti portréfotóval!

 


 

MIÉRT VÁLASZD A PHOTONT?

 

MINŐSÉGI PORTRÉFOTÓ

A képet profi portréfotós készíti el műtermi körülmények között, aki már több világhírű modellt fotózott pályafutása során, tanácsaival segít kihozni belőled a maximumot.

 

GYORS ÉS EGYSZERŰ

A fotózás mindössze 10 percedet veszi igénybe.

 

ELÉRHETŐ ÁR

Nem kell órákra kibérelned egy fotóst és egy műtermet, a fizetés pedig egyszerű és biztonságos.

 


 

100+ ELKÉSZÜLT PORTRÉFOTÓ

 

“A fotózás zökkenőmentesen és gyorsan zajlott annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok járatos a portré pózolás művészetében. Kifejezetten türelmesek voltak velem és nagyon jó instrukciókat kaptam ahhoz, hogy jól sikerüljön a képem.”

 

Nagyon tetszett a decemberi fotózás, teljes mértékben megvagyok elégedve.”


 

KÖVETKEZŐ IDŐPONTOK

 

2021.10.08. péntek, 17:00 – 20:00
MM Studio, 1087 Budapest, Baross tér 1. (1. emelet, 13-as kapucsengő)

 

 


 

ÁRAK ÉS FOTÓ TÍPUSOK

 

PORTRÉFOTÓ SZÜRKE HÁTTER ELŐTT
(1 db fotó) – 8.770 Ft

 

A fotózás során több üzleti portréfotó készül szürke háttér előtt, amelyek közül Te választod ki a kedvencedet, ami megszerkesztve, retusálva kerül átadásra. A portréfotót bárhol szabadon felhasználhatod.

 

PORTRÉFOTÓ SZÍNES HÁTTER ELŐTT
(1 db fotó) – 14.770 Ft

 

A fotózás során több üzleti portréfotó készül színes háttér előtt, amelyek közül Te választod ki a kedvencedet, ami megszerkesztve, retusálva kerül átadásra. A háttér színét Te válaszhatod a műteremben elérhető háttérszínek közül. A portréfotót bárhol szabadon felhasználhatod.

 

KOMBINÁLT AJÁNLAT
(2 db fotó) – 19.770 Ft

 

A fotózás során több üzleti portréfotó készül szürke és színes hátterek előtt, amelyek közül Te választod ki a két kedvencedet, amik megszerkesztve, retusálva kerül átadásra. A színes háttér színét Te válaszhatod a műteremben elérhető háttérszínek közül. A portréfotókat bárhol szabadon felhasználhatod.

 

***
A fizetés bankkártyával vagy előreutalással lehetséges.