Főoldal Tájékoztatás a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Tájékoztatás a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

által Photon
Tájékoztatás a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Munkatársaink, valamint ügyfeleink egészsége és biztonsága mindennél fontosabb a számunkra, ezért a vészhelyzet idejére különleges protokollt léptettünk életbe, amit szigorúan követünk és betartunk munkáink során.

A protokollról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz!

Olvasd el a Photon koronavírus-járvány miatt érvénybe lépett hivatalos protokollját!

Koronavírus-járvány miatt életbe lépett belső szabályzat

Home Office

A járvány magyarországi megjelenését követően cégünk minden munkatársa azonnal home office-ba vonult, büszkék vagyunk arra, hogy a Photon hazánkban az elsők között hozta meg ezt a fontos és felelős döntést. Fotósaink, videós szakembereink természetesen továbbra is végzik munkájukat, a fotózások és felvételek a szokásos módon történnek a munka helyszínén. Szakembereink mindig a fenti protokollunkban foglaltak szerint járnak el.

A szokásos csatornáinkon természetesen továbbra is elérhetőek vagyunk, keress minket munkaidőben telefonon vagy a [email protected] e-mail címen, vagy Facebook, LinkedIn és Instagram oldalainkon! Ha tehetitek, maradjatok ti is otthon, hogy minél előbb megállítsuk a koronavírust! #maradjotthon

A koronavírus-járvány miatt home office-ba vonult a Photon csapata

#MaradjOtthon

 

Megrendeléseiddel Te is támogatod a koronavírus elleni harcot

A vészhelyzet ideje alatt minden új megbízásunkból származó bevétel 1%-át felajánljuk a Magyar Vöröskereszt számára, hogy ezzel is segítsük a koronavírus elleni harcot. Az összeget minden hónap zárását követően utaljuk el a szervezet számára. #vigyazzunkegymasra

A vészhelyzet ideje alatt minden új megbízásunkból származó bevétel 1%-át felajánljuk a Magyar Vöröskereszt számára

A vészhelyzet ideje alatt minden új megbízásunkból származó bevétel 1%-át felajánljuk a Magyar Vöröskereszt számára.

 

Hatékony kommunikáció krízis idején: néhány hasznos videós formátum

A Photonnál a fotózás és videózás minden területével foglalkozunk, beleértve a videó üzenetek, streamek, animációk készítését is. A kommunikációs trendek alapján a videós tartalmak normális körülmények között is folyamatosan teret hódítanak az írott tartalom közléssel szemben. Az a meggyőződésünk, hogy a videós kommunikáció különösen hatékony lehet a jelenlegi vészhelyzet esetén is. Van rá 5+1 érvünk:

 

1. Emberi gesztusokat is megjelenít: olyan a nonverbális elemeket is tartalmaz, amire a szöveg nem képes.

2. 27X nagyobb az esélye, hogy valaki egy online videóra kattint, mint egy hagyományos tartalomra.

3. Egyszemélyes hadsereg – a videóban nagyon sok tartalomtípus jeleníthető meg: egyszerre lehet podcast, cikk, képeket vagy infografikákat, sőt szöveget is tartalmazhat.

4. Gyorsan és azonnal fogyasztható.

5. A videók 1200 százalékkal több megosztást generálnak a hagyományos szöveg + kép kombinációkkal szemben.

+1 A videók online fogyasztása 100%-ig biztonságos.

 

Összeszedtünk néhány videós formátumot, amelyek alkalmasak arra, hogy a jelenlegi krízishelyzetben is hatékonyan érd el üzeneteiddel ügyfeleidet, üzleti partnereidet vagy munkatársaidat, legyen szó belső céges vagy nyilvános kommunikációról. Ne feledd, most mindannyian távol vannak tőled!

 

Videóüzenet

Egy, illetve kevés szereplős riport vagy rögzített beszéd. A legfeljebb 60 mp hosszúságú felvételt vágóképekkel, grafikai elemekkel színesíthetjük. A formátum akkor a leghatásosabb, ha az üzenetet közlő szereplők arca ismerős a nézők számára: az ügyvezető vagy az egyik népszerű munkatárs tökéletes választás erre a célra. 

Photon - videóüzenet

 

Stream

 Egy beszéd, egy előadás vagy egy konferencia valós idejű online közvetítése, leggyakrabban Facebookon vagy YouTube-on, nem nyilvános céges stream esetében titkos csatornákon. Az eseményeket követhetjük egy vagy több kamerával is, hossza általában pár perctől több óráig terjed.

Photon - stream

 

Animáció

Mozgó, animált grafikai elemekből és szövegekből készült informatív videó. A teljes audiovizuális élmény érdekében gyakran támogatjuk az üzenet átadását narrációval, javasolt hossza legfeljebb 60 mp. A járvány alatt az egyik legbiztonságosabb videós tartalom, mivel nincs szükség forgatásra, a tartalom a távolból is elkészíthető.

Photon - animáció

Vigyázzatok magatokra és egymásra, fotózással és videózással kapcsolatban pedig keressetek minket továbbra is!